Om oss

TOMGRAF Flaggor

Vi är tillverkare av flaggor och andra reklamtrycksaker, som ligger mitt i Polen, känd hemma och utomlands.

Vi har 25 års erfarenheter av tryckning på polyester (trikå och tyg). Vi arbetar med den senaste tekniken och aktuella trender. Miljontals meter material som tryckts av oss under den här tiden avspeglar vår stora erfarenhet och kunskap.

Vi erbjuder våra kunder omfattande och professionell service i varje fas av samarbetet. Vi ger stöd och rådgivning inom design, materialval och trycktekniker.

Vårt team av några tiotal personer har till syfte att erbjuda produkter av högsta kvalitet och hållbarhet. Många kunder bekräftar att vi lyckas helt och hållet med detta syfte.

Bland våra kunder finns företag och korporationer inom nästan alla branscher, statliga organisationer och institutioner, militären och många reklambyråer som anställer oss som tillverkare och underleverantör. Enligt dem är vi experter inom denna bransch. Vi strävar efter att göra våra produkter och tjänster vars kvalitet och priser är oslagbara.

Internationell omfattning

Flaggor som vi tillverkar kan även ses utanför Polen.

Sedan många år skickar vi en stor del av vår produktion utomlands med tillfredsställande resultat. Våra utländska motparter övertygats om kvaliteten på våra produkter, vilket avspeglas i upprepade produktionsorder. Våra nationella flaggor viftar på alla kontinenter i polska diplomatiska beskickningar.

Samarbetet med kunder över hela Europa är vår ära men också ett stort åtagande.

Miljöskydd

Miljöskydd är vår högsta prioritet, jordens tillstånd säger om vår kultur och civilisationsnivå.
Vi använder biologiskt nedbrytbara material i alla produktionsprocesser. Vattenbaserade Pigment vi trycker med har lämpliga certifikat. Avfallsprodukter, som vi försöker minimera, sorteras rätt dvs. läggs i märkta behållare och återvinnas på ett miljövänligt sätt. Värmen, som uppstår på grund av alla produktionsprocesser, särskilt slutprocesser, återanvändas för uppvärmning av produktionshallar. Hela tiden investerar vi i den senaste miljövänlig teknisk utveckling.

VÅRA KUNDER

DE HAR LITAT PÅ OSS

Vi garanterar högsta kvalitet på våra tjänster!

zaufali nam

zaufali nam

OCH FLERA ANDRA